Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Referenssit

Asiakkaidemme kokemuksia

"Heiltä löytyy joustavuutta ja osaamisen taso, jollaista me Laserkeskuksessa tarvitsemme. Haluamme olla laadukas yritys ja siksi myös meidän alihankkijoiden pitää olla sen mukaisia toimijoita. Resursseja tarvittiin lisää ja heiltä löytyi tiettyä ydinalueen osaamista. Teetämme heillä kaikenlaista metallin jatkojalostusta, joka pitää sisällään särmäyksen, hitsauksen ja kierteityksen. Kyllähän meidän kasvu olisi tyrehtynyt, jos meillä ei olisi tämmöistä kumppania olemassa. “

Sami Mäki,
Laserkeskus Oy

Lue koko asiakastarina »

"Pojilla on erittäin ammattimainen ote siihen mitä he tekevät. He haluavat myös palvella asiakasta mahdollisimman hyvin. Ilmoitan JL-Palveluun sähköpostilla tilauksen jossa kerron mitä ja kuinka paljon tarvitsemme. Sen jälkeen saan kuittauksen tilaukseen ja lopulta ilmoituksen kun tuotteet ovat valmiita noudettavaksi. Tilausprosessi toimii hyvin ja mutkattomasti. Toimitusajatkin ovat nopeita.”

Mikko Hakkarainen,
Mikko Tools Oy

Lue koko asiakastarina »

”Parasta on ollut toiminnan helppous. Ei tarvitse muuta kuin kertoa mitä haluaa, ja JL-Palvelu toimittaa sen jälkeen tuotteen asiakkaalle. Omat tilaukset ovat olleet harrastuksiin liittyviä osia, jotka ovat aina tulleet niin kuin on sovittu. Hintatasokin on ollut kohtuullinen, eli ihan hyvä”, Jouni Kinnunen hymähtää.

Jouni Kinnunen,
mönkijäharrastaja

Lue koko asiakastarina »

Tilaustöitämme

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen