Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Laserleikkaus

Meidän kauttamme saat metallin laserleikkauksen nopealla toimituksella ja kilpailukykyiseen hintaan.
Lähetä tarjouspyyntö Tutustu asiakaskokemuksiin

Metallin laserleikkaus

Meidän kauttamme saat metallin laserleikkauksen nopealla toimituksella ja kilpailukykyiseen hintaan. Laserleikkauksen toteuttaa kumppanimme Laserkeskus Oy, joka toimii viereisessä rakennuksessa. Saat siis meidän kauttamme helposti koko paketin: materiaalit, laadukkaat laserleikkeet, särmäyksen, hitsauksen ja pintakäsittelyt!

Martin Jürvetson | JL-Palvelu Oy

Kokonaisuus yhdestä osoitteesta

Teemme Laserkeskuksen kanssa tiivistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kokonaisuuksia helposti yhdestä paikasta kilpailukykyiseen hintaan. Saat kauttamme materiaalit, laserleikkeet, työstön, pintakäsittelyn ja kokoonpanon, joten sinun ei tarvitse etsiä projektillesi useampaa toteuttajaa. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Saat meiltä kustannusarvion koko projektista helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Metallin laserleikkaus | JL-Palvelut

Miksi metallin laserleikkaus?

Metallin laserleikkaus on menetelmä, jolla saadaan erittäin tarkasti ja siististi leikattuja kappaleita. Lasersäteellä voidaan leikata metallia, ruostumatonta terästä, alumiinia, kuparia ja mustaa terästä. Laserleikkaus on menetelmänä nopea ja millintarkka, joten sen avulla voidaan tuottaa isompiakin sarjoja identtisiä tuotteita tehokkaasti. Menetelmä mahdollistaa myös monimutkaisten kuvioiden tarkan ja siistin leikkaamisen.

Meidän kauttamme saat

Näin projekti etenee

2

Asiakas toimittaa kuvat

3

Asiakastapaaminen tarvittaessa

4

Tarjous ja toimitusaika

5

Tilausvahvistus

6

Tilauksen toimitus asiakkaalle sovittuna ajankohtana

Miksi JL-Palvelu?

Laajan konekantamme, ammattitaitoisen henkilöstömme ja tiiviin kumppaniverkostomme avulla ratkaisemme ongelmasi parhaalla mahdollisella tavalla! Vaikka metallin laserleikkaus toteutetaan kumppanimme kautta, saat leikkeet kauttamme edullisesti, sillä toimimme vierekkäisissä toimipisteissä eikä rahtikuluja tule. 

JP-Palvelu on Laitilassa toimiva pitkän linjan yritys, joka on perustettu alunperin vuonna 2009. Asiakaskunta koostuu niin isoista kuin pienistäkin yrityksistä sekä yksityisistä henkilöistä. Palveluamme kuvaavat joustavuus, helppous ja asiantuntijuus. Ota yhteyttä, niin etsimme juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Haluatko keskustella suoraan ammattilaisen kanssa?

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen