Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

MEILLE TÖIHIN

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja motivoitunutta sekä hyvän asenteen omaavaa särmääjää. Pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme ja etsimään uusia motivoituneita osaajia joukkoomme.
Tutustu asiakaskokemuksiin Kysy lisää

Tule osaksi JL-Palvelun särmää joukkoa

Etsimme uusia osaajia joukkoomme. Olemme pieni ja dynaaminen yritys Laitilassa, jossa on rento ja hyvä työilmapiiri. JL-Palvelu on työnantaja joka kuuntelee työntekijöitä ja ottaa kehitysehdotuksia mielellään vastaan. Meille JL-Palvelussa on tärkeää, että työ on mielekästä. Lisäksi pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen tuotteissamme. 

Siksi pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme ja etsimään uusia motivoituneita osaajia joukkoomme.

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja  motivoitunutta sekä hyvän asenteen omaavaa särmääjää. Olet ahkera tekijä, joka pystyy työskentelemään sekä yksin että tiimissä. Olet työtä pelkäämätön, iloinen ja rento tyyppi, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mitä tarjoamme työntekijälle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä metallialan töitä dynaamisessa ja ketterässä yrityksessä. Meille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeä asia ja siksi panostamme siihen.

Meiltä löytyy kaikki tarvittava mukavaan ja joustavaan työntekoon. Työntekijöillämme on käytössä mm. lounasetu, liikuntasetelit ja virkistyspäivät. Luonnollisesti meillä on myös siistit työvaatteet ja modernit työkalut

Työaikoihin löytyy myös joustoa.Tarpeen vaatiessa meillä saa aina sovittua mahdollisten omien tärkeiden menojen mukaan sopivat työajat. 

Mitä odotamme työntekijältä

  • Oma-aloitteisuutta
  • Motivoituneisuutta
  • Halua oppia uutta
  • Ahkeruutta
  • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Iloisuutta
  • Työn laadusta tarkkaa henkilöä
  • Teknisten piirustusten lukutaito

Ole särmä ja lähetä hakemus jo tänään

Jos koet olevasi etsimämme hyvä ja ahkera tyyppi, lähetä hakemus meille pian. Ja jos sinua mietityttää jokin työpaikkaan tai työhön liittyvä asia, kysy asiasta rohkeasti Jannelta.

Lisätiedot ja kyselyt rekryyn liittyen: Janne Laurila, puhelin: 040 7675 990 tai sähköposti: janne.laurila@jl-palvelu.fi

Lähetä hakemus: janne.laurila@jl-palvelu.fi

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen