Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Kokonaistoimitus

Meidän kauttamme saat valmiin tuotteen, joka vastaa tarpeitasi. Sinun ei tarvitse etsiä useampaa toimijaa, sillä saat yhdellä tarjouspyynnöllä meiltä hinta-arvion kokonaistoimituksesta.
Lähetä tarjouspyyntö Tutustu asiakaskokemuksiin

Metallin alihankinta ja kokonaistoimitus

Meiltä onnistuu kokonaistoimitus ja metallin alihankinta sen mukaan mitä tarvitset. Laajan konekannan ja kumppaniverkostomme avulla saat meiltä valmiin tuotteen aina materiaalihankinnoista kappaleen leikkaamiseen, työstöön, pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon asti. Kerro meille tarpeestasi, niin saat tarjouksen kokonaistoimituksesta.

Metallin kokonaistoimitus, kierteistys | JL-Palvelu Oy

Kätevä kokonaistoimitus

Saat kauttamme valmiin tuotteen, joka vastaa tarvettasi. Sinun ei tarvitse etsiä useampaa toimijaa, sillä saat yhdellä tarjouspyynnöllä meiltä hinta-arvion kokonaistoimituksesta. Voimme valmistaa yksittäisen tuotteen tai sarjan, juuri siinä kokoluokassa kuin tarvitset. Säästät aikaa ja rahaa, kun saat kaiken yhdestä osoitteesta.

Olemme erikoistuneet metallin alihankintaan, särmäykseen ja hitsaukseen, mutta yhteistyökumppanimme avulla saamme toteutettua tuotteeseen myös laserleikkauksen ja pintakäsittelyn. Toimimme Laserkeskuksen kanssa vierekkäisissä rakennuksissa, joten yhteistyö sujuu nopeasti ja edullisesti. Palvelumme on siis erittäin kilpailukykyinen.

Metallin kokonaistoimitus, särmäys | JL-Palvelu Oy

Kokonaisuus yhdellä rahdilla

Olemme rakentaneet palvelumme niin, että se on sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja nopeaa. Asiakkaamme arvostavat sitä, että meidän kauttamme saa valmiin tuotteen helposti yhdestä paikasta. Näin materiaaleja ja kappaleita ei tarvitse kuljetella eri toimijoiden välillä ja rahtikustannukset pysyvät inhimillisinä. 

Kokonaistoimituksessa saat

Näin projekti etenee

2

Toimita meille kuvat

3

Tulemme tarvittaessa paikan päälle

4

Tarjous ja kustannusarvio sekä toimitusaika

5

Tilausvahvistus

6

Tilauksen toimitus sovittuna ajankohtana

Miksi JL-Palvelu?

Meillä on ammattitaito, näkemys ja laadukkaat palvelut, joiden avulla ratkaisemme haastavatkin ongelmat. Metallin kokonaistoimitus tapahtuu aina asiakkaan tarpeen mukaan kuvien tai kartoituskäynnin pohjalta. Saat meiltä valmiin tuotteen juuri niillä ominaisuuksilla, kuin haluat. Laaja konekanta ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat laadukkaan jäljen jokaisessa projektissa. 

JL-Palvelu Oy on toiminut Laitilassa vuodesta 2009. Palvelemme teollisuuden toimijoita, isoja ja pieniä yrityksiä sekä yksityisistä henkilöistä. Jos etsit nopeaa, luotettavaa ja toimitusvarmaa kumppania metallin alihankintaan ja kokonaistoimituksiin, jätä meille tarjouspyyntö

Haluatko keskustella suoraan ammattilaisen kanssa?

Pyydä tarjous kokonaistoimituksesta

Meiltä saat valmiin tuotteen kokoonpantuna ja pintakäsiteltynä. Täytä lomake ja lähetä meille tarjouspyyntö.

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät JL-Palvelun rekisteriselosteesta »

   

  Perustiedot

  Työkappaleen tiedot  JL-Palvelu Oy

  Turuntie 9B, 23800 Laitila
  info@jl-palvelu.fi
  040 767 5990

  Lähetä tarjouspyyntö

  Suomen Vahvimmat AA logo

  Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
  Haluan tarjouksen