Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

MEISTÄ

Oli kyse sitten yksittäisestä palvelusta tai kattavammasta kokonaisuudesta, yhteistyö meidän kanssamme on sujuvaa ja varmaa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaista palvelua voimme tarjota juuri sinulle!
Pyydä tarjous Kysy lisää

Laadukasta särmää Laitilasta

JL-Palvelu Oy on Laitilassa toimiva alihankintasärmäykseen ja -hitsaukseen erikoistunut yritys. Yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan myös kokonaistoimituksia. Asiakaskuntamme koostuu pienistä ja suurista yrityksistä sekä yksityishenkilöistä. Yritys perustettiin vuonna 2009 ja se muutettiin osakeyhtiöksi 2017. 

JL-Palvelu

Uudet tilat ja lisää konekantaa

Koska toimintamme on kaiken aikaa kasvanut, muutimme uusiin, suurempiin toimitiloihin keväällä 2021. Myös henkilöstöä ja konekantaa on kasvatettu ja palvelutarjontaa lisätty. Uutena palveluna tarjoamme jatkossa levyn mankelointia.

Uudet toimitilat tuovat säästöjä niin meille kuin asiakkaillemmekin, sillä toimimme jatkossa lähempänä yhteistyökumppaniamme. Tämä pienentää merkittävästi rahtikustannuksia, sillä voimme jatkossa hoitaa laserleikkauksen helposti aivan naapurissa. Näin pystymme kilpailemaan paremmin hinnoissa ja toimitusajoissa.

hitasaus

Asiakastyytyväisyys kaiken keskiössä

Lähtökohtamme on, että kaikki asiakkaamme ovat samalla viivalla, oli kyseessä sitten suuri tai pieni yritys tai yksityishenkilö. Jokainen työ tehdään asiakkaan ehdoilla ja aikatauluilla, korkealla tarkkuudella ja laadulla. Tärkeintä on, että asiakas saa juuri sitä mitä tilaa ja on lopputulokseen tyytyväinen.

Olemme asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia, joten meihin on helppo ottaa yhteyttä. Pyrimme reagoimaan kaikkiin pyyntöihin vuorokauden sisällä, jotta asiakkaamme saavat palvelua mahdollisimman nopeasti. Onko sinulla projekti, jossa voisimme auttaa sinua? Ota rohkeasti yhteyttä!

Miksi JL-Palvelu?

ASIAKASLÄHTÖISYYS – Olemme asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia, ja kanssamme on helppo tulla toimeen. Kaikki asiakkaat ovat meille samanarvoisia ja jokainen työ tehdään yhtä huolellisesti. Tyytyväinen asiakas on toimintamme päämäärä.

JOUSTAVUUS – Työt tehdään asiakkaan aikataulujen mukaan. Työskentelemme kiiretapauksissa myös viikonloppuisin. Nopeat toimitukset ja toimitusvarmuus ovat keskeisiä vahvuuksiamme.

LAATU –  Jokainen työ tehdään tarkasti, huolella ja korkealla laadulla. Moderni konekanta ja ammattitaitoiset tekijät varmistavat, että asiakas saa juuri sitä mitä tilaa.

KAIKKI PALVELUT SAMASTA PAIKASTA – Toimintamme lähtökohtana on, että tarvittavien kappaleiden tilaaminen on asiakkaallemme mahdollisimman helppoa. Siksi olemme yhdistäneet voimamme kumppaneidemme kanssa, jotta pystymme tarjoamaan kaiken samasta paikasta.

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen