Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Hitsaus

Teemme MIG/ MAG-hitsausta alihankintana teollisuudelle. Hitsauspalvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille sekä myös yksityishenkilöille.
Lähetä tarjouspyyntö Tutustu asiakaskokemuksiin

Hitsauspalvelu

Meiltä saat laadukkaat ja ammattitaitoiset hitsauspalvelut kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Hitsaamme niin pienet kuin suuretkin osat, osakokonaisuudet, yksittäiskappaleet ja sarjat. Jos etsit luotettavaa kumppania, jolta saat täsmälleen tarpeitasi vastaavat hitsaustyöt, ota meihin yhteyttä!

Hitsauspalvelu JL-Palvelu Oy

Hitsauspalvelu

Teemme MIG/ MAG-hitsausta alihankintana teollisuudelle. Hitsauspalvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille sekä myös yksityishenkilöille. Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä esimerkiksi konepajateollisuuden ja kuljetusalan toimijoiden kanssa.

Meiltä saat hitsattuna niin yksittäiskappaleet kuin laajemmat sarjatkin nopeasti ja varmalla laadulla. Työstämme alumiinia, ruostumatonta sekä mustaa terästä. 

Kaikki palvelut saman katon alta

Hitsauspalvelun lisäksi saat kauttamme myös muut ratkaisut. Laajan konekantamme ja tiiviin kumppaniverkostomme avulla meiltä onnistuu tuotteiden kokonaistoimitus kätevästi saman katon alla. Otamme mielellämme kokonaisvastuun tuotteesta materiaalihankintoineen, työstöineen ja pintakäsittelyineen, jolloin pystymme vaikuttamaan tuotteen hintaan, laatuun ja ominaisuuksiin.

Hitsaus JL-Palvelu Oy

Ratkaisumme voivat sisältää

Kun otat meihin yhteyttä, saat samalla kertaa tarjouksen kaikista tarvitsemistasi palveluista, joten sinun ei tarvitse kartoittaa useampia toimijoita. Säästät aikaa ja rahaa, kun saat kaikki palvelut samasta paikasta!

Näin projekti etenee

2

Toimita meille tarvittavat kuvat

3

Asiakastapaaminen tarvittaessa

4

Tarjous ja toimitusaika

5

Tilausvahvistus

6

Tilauksen toimitus sovittuna ajankohtana

Miksi JL-Palvelu?

Joustamme asiakkaidemme tarpeiden ja aikataulujen mukaan, joten pystymme toimittamaan tuotteet tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kiireellisissä tilanteissa voimme työskennellä myös viikonloppuina.

Pitkän kokemuksen ja korkean ammattitaitomme avulla pystymme löytämään tarpeeseesi parhaan ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja kerro, mihin ongelmaan etsit ratkaisua!

Haluatko keskustella ammattilaisen kanssa?

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen