Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Ota yhteyttä

Puhuttiinpa yksittäisestä palvelusta tai kattavammasta kokonaisuudesta, ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme sinua auttaa.
Pyydä tarjous Kysy lisää

Pyydä tarjous

Tarjouspyynnön tai hintakyselyn voit tehdä meille soittamalla, sähköpostitse tai käyttämällä tarjouspyyntötyökaluamme, jolloin saat nopeasti hinnoittelun ja toimitusajan. Hintatasomme pysyy vertailukelpoisena työmenetelmien aktiivisen kehittämisen ansiosta. Tarjouslaskenta on aina ilmainen, ei sido mihinkään ja on ehdottoman luottamuksellinen.

JL-Palvelu Oy

Toimitusosoite
Turuntie 9B
23800 Laitila

Laskutusosoite
Ylikyläntie 235
23950 Pyhäranta

Y-tunnus 2855207-7

info@jl-palvelu.fi
040 767 5990


Janne Laurila

Janne Laurila

janne.laurila@jl-palvelu.fi
Puh. 040 7675 990

JL-Palvelu Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Janne Laurila on työskennellyt särmäyksen ja hitsauksen parissa jo lähes 20 vuotta. Hän perusti JL-Palvelu Oy:n vuonna 2009 ja työskenteli alalla jo sitä ennen. Yrittäjähenkinen ja periksiantamaton luonne sekä hyvä paineensietokyky ovat tarjonneet erinomaiset työkalut johtaa yritystä ja toimia kiireisellä alalla.

Martin Jürvetson

Martin Jürvetson

martin.jyrvetson@jl-palvelu.fi
Puh. 040 5598 330

Martin Jürvetson on työskennellyt JL-Palvelu Oy:n palveluksessa viitisen vuotta. Hän on JL-Palvelun ensimmäinen työntekijä. Martinilla on metallialalta kokemusta yli 10 vuotta. Martinin kautta onnistuvat joustavasti myös suunnittelu ja 3D-kuvat.


Miksi JL-Palvelu?

Meillä on ammattitaito, näkemys ja laadukkaat palvelut, joiden avulla ratkaisemme haastavatkin ongelmat. Kokonaistoimitus tapahtuu aina asiakkaan tarpeen mukaan kuvien tai kartoituskäynnin pohjalta. Saat meiltä valmiin tuotteen juuri niillä ominaisuuksilla, kuin haluat. Laaja konekantamme ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat laadukkaan jäljen jokaisessa projektissa.

JL-Palvelu Oy on toiminut Laitilassa vuodesta 2009. Palvelemme teollisuuden toimijoita, isoja ja pieniä yrityksiä sekä yksityisistä henkilöistä. Jos etsit nopeaa, luotettavaa ja toimitusvarmaa kumppania metallin alihankintaan ja kokonaistoimituksiin, jätä meille tarjouspyyntö.

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen