Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Kasvuun luotettavan yhteistyökumppanin kanssa

Laitilalainen Laserkeskus Oy on pystynyt vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään ja kasvamaan sen myötä ilman ongelmia, mm. luotettavan ja osaavan yhteistyökumppanin, JL-Palvelun, avulla.

”Heiltä löytyy joustavuutta ja osaamisen taso, jollaista me Laserkeskuksessa tarvitsemme. Haluamme olla laadukas yritys ja siksi myös meidän alihankkijoiden pitää olla sen mukaisia toimijoita”, sanoo Sami Mäki Laserkeskus Oy:ltä.

Etsinnässä laadukas alihankintakumppani

Laserkeskus Oy oli parisen vuotta sitten tilanteessa, jossa huomattiin, että yritys oli kovan kasvun tiellä ja tarvittiin nopeasti lisäresursseja vastaamaan kysyntään. Tuolloin yritys päätti ulkoistaa osan tuotantoprosessistaan luotettavalle alihankkijalle.

”JL-Palvelu tuli puheisiin ja kuvioon paikallisuutensa vuoksi. Nämä meidänkin piirit ovat varsin pienet. Meillä oli ollut jotain aikaisempaa yhteistyötä ja Janne Laurila on joskus kauan sitten ollut meillä jopa töissä. Sitä kautta tiedettiin, että yhteistyölle oli edellytykset olemassa.”

”Resursseja tarvittiin lisää ja heiltä löytyi tiettyä ydinalueen osaamista. Teetämme heillä kaikenlaista metallin jatkojalostusta, joka pitää sisällään särmäyksen, hitsauksen ja kierteityksen”, Mäki luettelee.

Ilman toimivaa yhteistyötä Laserkeskuksen nopealle kasvulle ei olisi ollut edellytyksiä.

”Kyllähän meidän kasvu olisi tyrehtynyt, jos meillä ei olisi tämmöistä kumppania olemassa. Meidän omat tuotantotilat eikä tämän hetken resurssitkaan olisi tukeneet kasvua. Siihen tarvittiin ulkopuolinen kumppani.

Yhteistyö alihankkijan kanssa on mutkatonta ja se on kehittynyt myös kokoajan.

”Olemme kehittäneet projektinhallintaa viimeisten kuukausien aikana JL-Palvelun kanssa. Heillä on suora pääsy meidän toiminnanohjausjärjestelmään. Sieltä he pystyvät hakemaan tarvittavat piirustukset ja työmääräimet. Lisäksi he näkevät sieltä myös meidän ennusteet töiden suhteen.”

Pitkäaikaista kumppanuutta

Kommunikaatio yritysten välillä on saumatonta ja helppoa. Laserkeskus ja JL-Palvelu sijaitsevat lähellä toisiaan, joka sekin helpottaa yhteydenpitoa. Mäen mukaan heidän tuotantojohtaja sekä muut esimiehet ovat miltei päivittäin yhteydessä yhteistyökumppaniin. Vaivattoman yhteistyön ydin on kuitenkin varsin yksinkertainen, mutta ei mikään itsestään selvä asia.

”Henkilökemiat toimivat, se on suurin syy. Janne Laurila ja hänen alaisensa ovat joustavia. He ymmärtävät tämän liiketoiminta-alueen hektisyyden ja sitä kautta kommunikaatio pelaa erinomaisesti molempiin suuntiin”, Sami Mäki kiittelee.

Yhteistyökumppaneiden tulevaisuus nähdään Laserkeskuksessa erittäin valoisana sekä pitkäikäisenä.

”Olemme tiiviissä vuoropuhelussa päivittäin, ja kyllä tarkoituksena on edelleen pitkäkestoinen yhteistyö. Sen ansiosta me kasvamme ja myös JL-Palvelu kasvaa yhteistyön myötä”, Sami Mäki sanoo.

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen