Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Luotettava ja laadukas yhteistyökumppani tuotannon tueksi

Raumalainen Mikko Tools Oy, mikä valmistaa muun muassa lumikolia ja -lapioita, tarvitsi tuotteilleen särmääjän, joka on luotettava ja laadukkaaseen työhön kykenevä yhteistyökumppani. JL-Palvelu Oy valikoitui tekijäksi aluksi kilpailukykyisen hintansa ja läheisen sijaintinsa vuoksi. Nopeasti kävi selväksi, että myös muut asiat ovat yrityksessä kunnossa.

”Pojilla on erittäin ammattimainen ote siihen mitä he tekevät. He haluavat myös palvella asiakasta mahdollisimman hyvin”, Mikko Hakkarainen Mikko Tools Oy:ltä kertoo.

Mikko Tools

Asiat hoituvat helposti

Mikko Tools Oy tarvitsi tuotteilleen luotettavan yhteistyökumppanin tuotteiden särmäämiseen. JL-Palvelu Oy:ltä löytyi osaamisen lisäksi tarvittavaa kapasiteettia ja notkeaa palvelua. Asioiminen yrityksen kanssa on Hakkaraisen mielestä helppoa ja vaivatonta.

”Ilmoitan JL-Palveluun sähköpostilla tilauksen jossa kerron mitä ja kuinka paljon tarvitsemme. Sen jälkeen saan kuittauksen tilaukseen ja lopulta ilmoituksen kun tuotteet ovat valmiita noudettavaksi. Tilausprosessi toimii hyvin ja mutkattomasti. Toimitusajatkin ovat nopeita.”

”Asiakasviestintä toimii sekä sähköpostilla että puhelimella. Tykkään itse hoitaa asiat puhelimitse. Puheluihin vastataan aina ja jos jostain syystä kukaan ei ehdi vastaamaan, sieltä kyllä soitetaan heti takaisin kun se vaan on mahdollista.”

Paljon hyötyä yhteistyöstä

Mikko Hakkarainen kehuu JL-Palvelua kokonaisvaltaisesta ja laadukkaasta palvelukokonaisuudesta.

”Yritys on erittäin luotettava toimija jolla on laadukas työn jälki. Poikien kanssa on helppo hoitaa asioita. Siis tosi mutkatonta yhteistyötä.”

Yhteistyö JL-Palvelun kanssa on tuonut myös taloudellista hyötyä Mikko Tools Oy:lle.

”Vanha toimittajamme oli myös luotettava, mutta he sijaitsivat kaukana meistä. Nykyisen yhteistyökumppanin ansiosta ei tarvitse maksaa Kaukokiidon rahtikuluja kun voi itse käydä hakemassa tavarat.”

Entä miten on yhteistyön jatkon laita?

”Kyllä minä näen, että se tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Jos asiat toimivat näin hyvin jatkossakin, niin en keksi mitään syytä miksi yhteistyö ei jatkuisi. Miksi ihmeessä vaihtaisin johonkin toiseen?”, Mikko Hakkarainen toteaa. 

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen