Toimitamme kaikkialle Suomeen — sarjat ja yksittäiskappaleet!

Yksittäiskappaleet harrastajalle helposti ja nopeasti

Muun muassa mönkijöiden kanssa vapaa-ajallaan puuhaileva Jouni Kinnunen, on tilannut harrastuksiin liittyviä osia JL-Palvelulta ja on ollut tyytyväinen yrityksen notkeaan palveluun.

”Parasta on ollut toiminnan helppous. Ei tarvitse muuta kuin kertoa mitä haluaa, ja JL-Palvelu toimittaa sen jälkeen tuotteen asiakkaalle. Omat tilaukset ovat olleet harrastuksiin liittyviä osia, jotka ovat aina tulleet niin kuin on sovittu. Hintatasokin on ollut kohtuullinen, eli ihan hyvä”, Jouni Kinnunen hymähtää.

mönkijä

Tarvikelaatikot mönkijään mittatilauksena

Mönkkäriharrastaja Kinnuselle tuli eteen tilanne, jossa hän halusi teettää mönkijäänsä tavanomaisesta poikkeavaa lisävarustetta. Niinpä miehen tie vei nettiin, jossa hän päätyi JL-Palveluiden sivuille. Yrityksen läheisen sijainnin lisäksi hänelle tuli olo että JL-Palvelu huomioi myös yksityisen kuluttajan omat tarpeet, ja niin osien hankintapaikka oli selvä juttu.

Mies on teetättänyt esimerkiksi vähän erikoisemman muotoisia tarvikelaatikoita mönkijän tarakalle. Projektit etenevät niin, että Kinnunen suunnittelee osan ja hänen kaverinsa piirtää kuvat tietokoneella. Sen jälkeen kuvat lähetetään JL-Palveluihin. Tämän jälkeen yritys leikkauttaa osat ja särmää palaset lopuksi, ennen tuotteiden luovutusta.

”Nyt esimerkiksi näitä tarvikelaatikoita on teettetty useammalle kaverillekin, koska on löytynyt firma josta tällaisia asioita saa helposti.”

”Osien tilaus on tehty aina paloina ja koottu ne sen jälkeen itse. Kun osat ovat omien mittojen mukaan tehty, ei koskaan tiedä jos sinne on joku mittavirhe livahtanut. On siis parempi, että niitä sitten itse kasailee, nauraa Kinnunen.

Asiakaspalvelu toimii

Jouni Kinnunen nostaa yrityksen asiakaspalvelun tärkeäksi valtiksi laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

”Se on toiminut tosi hyvin. Kun heille soittaa niin sieltä vastataan aina puhelimeen. Tykkään itse enemmän puhua puhelimessa ja hoitaa asiat nopeasti, kuin näpytellä sähköposteja.”

Entä onko asiakkuudelle näköpiirissä jatkoa?

”Kyllä se tulee jatkumaan, jos ja kun tarvetta tulee. Heidän kauttaan otan osat, koska se on niin helppoa ja vaivatonta toimintaa”, mies kehaisee.

”Suosittelen yritystä kaikille yksityisille kuluttajille. Yrityksen kanssa on helppo toimia ja sieltä saa ihan yhden kappaleen eriäkin, eikä tarvitse ottaa esimerkiksi kahta tai viittä samanlaista osaa.”

JL-Palvelu Oy

Turuntie 9B, 23800 Laitila
info@jl-palvelu.fi
040 767 5990

Lähetä tarjouspyyntö

Suomen Vahvimmat AA logo

Copyright © 2022 JL-Palvelu Oy
Haluan tarjouksen